Nova Web Platforma

Ciljna grupa su poljoprivredni proizvođači, ne oni previse razvijeni, već oni koji i dalje gaje tradicionalne običaje proivodnje, ciljna grupa su poljoprivredni proizvođači, ne oni previse razvijeni, već oni koji i dalje gaje tradicionalne običaje proivodnje.

Nakon kampanje koju ćemo pokrenuti na teritoriji Crne Gore svi će moći da poruče proizvode preko sajta, a mi ćemo kroz projekat proizvode da dostavljamo na željenu adresu u Crnoj Gori

Nijedan poljoprivredni proizvod neće biti stariji od 18 sati od onog momenta kada se preuzeme sa poljoprivrednog gazdinstva, do momenta kad dođe npr. u Podgoricu kod naručioca.

Tek smo sada vidjeli koliko postoji ozbiljnih manjih tradicionalnih poljoprivrednih proizvođača i mislim da je ovo ozbiljna prilika za njih, da zajednički na održivi način razvijamo poljoprivredu i njima pomognemo da ostanu na imanjima, ali i da ostvare stabilne ekonomske prihode.

Obzirom da nismo firma, već posao radimo da bi pomogli i državi i poljoprivrednicima, vjerujem da bi banke trebale biti fleksibilne što se tiče ovog projekta,tj. da ne naplaćuju usluge “card-processing-a